Bienvenido al Portal de Comercio Conectado

Què és Comercio Conectado?

És una iniciativa del Govern d'Espanya per impulsar la competitivitat i transformació digital del petit comerç mitjançant l’atenció a les seves necessitats de formació i informació, la promoció d’una relació bidireccional amb l'Administració la creació de comunitats perquè els comerços es relacionin entre ells.

No us perdeu el vídeo de l'esdeveniment de Presentació de Comercio Conectado per conèixer totes les funcionalitats de la Plataforma fen clic aqu

Registrar-se és fàcil, i gratis!

Per crear l’usuari i aprofitar al màxim tot el que t'ofereix Comercio Conectado, només has d'introduir les teves dades, l’adreça electrònica i completar un qüestionari breu, per poder mostrar-te els continguts que s'adapten millor a les teves necessitats i interessos. Així de fàcil!

Accedeix a la pàgina de registre

Participa

Comunitats virtuals

Vols connectar amb altres comerços i agents del sector? En les comunitats virtuals pots mantenir converses enriquidores, conèixer altres perspectives i aportar la teva opinió sobre els temes més interessants del sector del comerç.

Accedeix a les Comunitats Virtuals

Una Administració més propera

Cerques un canal de comunicació directa amb l'Administració? En aquesta secció s’escolten les teves idees. A més, tens accés a tota l'actualitat i notícies relacionades amb l'Administració pública.

Accedeix a Una Administració més propera

Posa a prova la teva competitivitat

Vols impulsar el teu comerç, però no saps com començar? Fes els autodiagnòstics i esbrina el grau de digitalització i competitivitat empresarial. A més, tens al teu abast un itinerari formatiu fet a mida.

Accedeix a Posa a prova la teva competitivitat

Filtres

Notícies i novetats

Lliçons apreses